Tjenester

Renovering

Bor du i eller har en verneverdig bolig som trenger ekstra omsorg? Det er en jobb for Jans Byggeservice AS og Sønn. Vi har lang erfaring innen vedlikehold og restaurering av boliger.

Jans Byggeservice AS og Sønn utfører alt innen rehabilitering fra bytte av dører, vinduer, vegger, tak og gulv. Vi monterer også kjøkkeninnredning.

Planlegger du renovering på din bolig?

Nybygg og tilbygg

Vi er din totalleverandør av alle typer håndverkertjenester i Østfold. Vi påtar oss alle typer oppdrag både for privat og bedrift. For bedrift, bygger vi både nye forretningsbygg eller institusjonsbygg, som skoler, barnehager m.m.

Planlegger du å bygge hus eller et tilbygg på ditt nåværende hus?Maling

Dersom du trenger hjelp til å male ditt hus utvendig eller innvending, kan vi gjøre jobben for deg. Vi tar på oss alt av maleoppdrag, samt sparkling. All maling vi bruker er JOTAPROFF produkter fra det velkjente merket Jotun.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre maletjenester.Mur og flis

Jans Byggeservice AS og Sønn utfører alt innen betongarbeid, armering, forskaling, grunnmur, betongrehabilitering, fasadepussing, betonggulv, Leca mur og Termosystemer. Vi utfører en rekke tjenester, deriblant renovering av bad, flislegging, mur og puss av vegger. Vi har 3 måneders kontroll ved utføring av bad.

Kontakt oss i dag for mer informasjon!