Om oss

Jans Byggeservice & Sønn AS startet opp i 2014, men våre ansattes samlede erfaring ligger på rundt 40 år. Vi utfører både store og små byggeoppdrag slik som nybygg, tilbygg, støpearbeid, flisearbeid, maling og tapetsering. Vi har tett samarbeid med elektrikere, rørleggere og gravemaskinførere, noe som gjør at vi kan tilby deg som kunde hele prosessen fra en ledig tomt til et nøkkelferdig hus.

Vi er i dag 12 ansatte i Jans Byggeservice & Sønn AS. Dette inkluderer både tømrere, flisleggere, murere og malere, alle med lang erfaring fra bransjen. Vi holder til i Moss, men utfører også byggeoppdrag i Ski, Ås, Rygge, Råde, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden og innover mot Oslo. Våre kunder er primært privatpersoner, men vi tar også på oss oppdrag for bedriftsmarkedet.

Jans Byggeservice & Sønn AS har som målsetning å være en av de beste aktørene innen bransjen. Som byggefirma er vår største prioritet å tilby høy kvalitet i jobben vi gjør. Vi legger stor vekt på både tett samarbeid og oppfølging med kunden gjennom hele arbeidsprosessen. I tillegg er vi opptatt av at avtaler med kunder skal holdes til bestemt tid. Slik sørger vi for at du som kunde blir fornøyd. Vårt fokus på kvalitet sammen med konkurransedyktige priser, gjør at vi har flere kunder som bruker oss igjen og gode referanser bak oss.


Våre ansatte


Kundeanbefalinger

Flinke karer og ikke minst utrolig hyggelige folk!

Frode Andre Broch

Facebook-kommentar

Jans Byggeservice har satt opp 2 store terrasser hos oss, + et overbygg. Alt har gått som avtalt, og vi er kjempefornøyd, og anbefaler dem på det varmeste. Renè har gått en god skole hos sin far.

Terje Saastad

Facebook-kommentar

De er pliktoppfyllende. De leverer det de lover og holder deg informert under byggeperioden. Absolutt å anbefale!

Hilde O. Larsen

Facebook-kommentar